rs logo tekst

TEL: 06 50 61 63 32

Bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur - 18:00 uur

AUTOSCHADEHERSTELBEDRIJVEN

AUTOSCHADEHERSTELBEDRIJVEN

Niet goed, geld terug garantie
Snelle service
Altijd bereikbaar
Kosten te beperken tot wel 50%

Uitdeuken zonder spuiten
Autoschadeherstelbedrijven

Ook veel autoschadeherstelbedrijven maken gebruik van de diensten van RS Restyling.

Een veel gestelde vraag aan het autoschadebedrijf wanneer daar een klant komt met lakschade is: zou dat kleine deukje in het andere portier er ook uit kunnen, nu u toch moet spuiten?

Deze schades worden niet door de verzekering betaald.

Om de klant toch dat stukje service te bieden wordt dat deukje er uit gerestyled, zoals uitdeuken zonder spuiten ook wel genoemd wordt.

Het autoschadebedrijf schakelt RS Restyling in om deze schades te laten repareren aangezien veel autoschadebedrijven niet de specialistische techniek van het uitdeuken zonder spuiten beheersen.

Ook schakelt het autoschadebedrijf RS Restyling in als de verzekeraar daar om vraagt om zo de kosten van de reparatie te beperken tot wel 50% van de kosten van het traditionele herstel, mits de reparatie dit toelaat.

 

 

Reactie

AUTOSCHADE HERSTEL BOOG

Bij Autoschade Herstel Boog in Hoogezand maken we regelmatig gebruik van de diensten van Rinze Luimstra. Zo hebben we in 2008 een grote hagelbui gehad waarbij Rinze ons heeft bijgestaan met het herstel hiervan. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat was hij bij ons te vinden in de werkplaats waar hij zeker 200 auto's voor ons heeft gerestyld. Door de hoge mate van kwaliteit, aantrekkelijke prijs, persoonlijke benadering en de prettige werksfeer zullen we zeker in de toekomst nog vaak gebruik maken van Rsrestyling.

AUTOSCHADE VAN KAMMEN

Indien wij bij Autoschade van Kammen werk hebben dat via de uitdeuken zonder spuiten manier kan, maken wij geregeld gebruik van de diensten van RS-restijling. Dit naar alle tevredenheid.


 avatar

LAATSTE TWEET

Door: