rs logo tekst

TEL: 06 50 61 63 32

Bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur - 18:00 uur

AUTOBEDRIJVEN

AUTOBEDRIJVEN

Ook autobedrijven maken gebruik van RSrestyling

Ook bij u op locatie 
Niet goed, geld terug garantie
Kosten te beperken tot wel 50%
15+ jaar ervaring

Uitdeuken zonder spuiten
Autobedrijven

RS Restyling kan voor u als autobedrijf geld besparen. Door meer dan vijftien jaar ervaring in het uitdeuken zonder spuiten zal RS Restyling u doen verbazen wat er allemaal mogelijk is met uitdeuken zonder spuiten en zo voor u op schadeherstel kosten kan besparen. U kunt er als bedrijf voor kiezen dat RS Restyling bij u ter plaatse op het bedrijf komt om auto’s te repareren, maar u mag ook met auto’s langskomen bij het bedrijfspand van RS Restyling voor de snelle service op ’s maandags en vrijdags.

Al veel dealers /autobedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe maken gebruik van de service en vakbekwaamheid van RS Restyling.

 


Reactie
AUTOBEDRIJF BOELENS

Rinze is al jaren lang kind aan huis bij Autobedrijf Boelens B.V. Zijn vakmansschap past perfect bij de kwaliteit van onze occasions. Ook in omgang is Rinze een prettig persoon om mee samen te werken.

SCHAAF MELLEMA

De kwaliteit die RSrestyling biedt in combinatie met de vlotte service sluiten precies aan bij de bedrijfsfilosifie van Van der Schaaf en Mellema. Daarom kunnen wij RSrestyling van harte bij u aanbevelen.

AUTO OOSTRA

Sinds enige tijd is RS restyling ook werkzaam binnen ons autobedrijf. Voor ons is het erg belangrijk dat onze occasions er zo optimaal mogelijk bijstaan.  De eerste indruk naar de klant moet immers de goede zijn! Perfectie is ook van toepassing op RS restyling. Rinze zijn vakkundige manier van uitdeuken zonder spuiten zorgt er voor dat onze auto's er netjes bij kunnen staan. Daarnaast is het ook prettig samenweken met Rinze als persoon. We kunnen dit bedrijf dan ook ten zeerste bij u aanbevelen.


 avatar

LAATSTE TWEET

Door: