rs logo tekst

TEL: 06 50 61 63 32

Bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur - 18:00 uur

Referenties

Referenties

Al veel zijn u voor geweest.

Geen kleurverschil of glansverschil
Snelle reparatie
Wel tot 50 % besparing op kosten
Milieuvriendelijk

Referenties

Autoland Van Den Brug

Autoland V/d Brug

 

Automobielbedrijf Boelens

Autobedrijf Boelens

Rinze is al jaren lang kind aan huis bij Autobedrijf Boelens B.V. Zijn vakmansschap past perfect bij de kwaliteit van onze occasions. Ook in omgang is Rinze een prettig persoon om mee samen te werken.

Tolman drachten

Autobedrijf Tolman

Sinds geruime tijd brengen wij onze auto’s, van Autobedrijf Tolman, met geringe schade naar RSRestyling. Op vakkundige wijze worden deze schades vlot en met accuratesse door Rinze hersteld.
We zijn daarom zeer te spreken over zijn vakmanschap en raden een ieder aan om gebruik van zijnservices te maken.

Autobedrijf Oostra

Auto Oostra

Sinds enige tijd is RS restyling ook werkzaam binnen ons autobedrijf. Voor ons is het erg belangrijk dat onze occasions er zo optimaal mogelijk bijstaan.  De eerste indruk naar de klant moet immers de goede zijn! Perfectie is ook van toepassing op RS restyling. Rinze zijn vakkundige manier van uitdeuken zonder spuiten zorgt er voor dat onze auto's er netjes bij kunnen staan. Daarnaast is het ook prettig samenweken met Rinze als persoon. We kunnen dit bedrijf dan ook ten zeerste bij u aanbevelen.

Autoschade Anne van Kammen

Autoschadebedrijf Anne van Kammen

Indien wij bij Autoschade van Kammen werk hebben dat via de uitdeuken zonder spuiten manier kan, maken wij geregeld gebruik van de diensten van RS-restijling. Dit naar alle tevredenheid.

Autoschade Herstel Boog Hoogezand

Autoschadeherstel Boog Hoogezand

Bij Autoschade Herstel Boog in Hoogezand maken we regelmatig gebruik van de diensten van Rinze Luimstra. Zo hebben we in 2008 een grote hagelbui gehad waarbij Rinze ons heeft bijgestaan met het herstel hiervan. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat was hij bij ons te vinden in de werkplaats waar hij zeker 200 auto's voor ons heeft gerestyld. Door de hoge mate van kwaliteit, aantrekkelijke prijs, persoonlijke benadering en de prettige werksfeer zullen we zeker in de toekomst nog vaak gebruik maken van Rsrestyling.

Friesland Huur

Friesland Huur

Bij Friesland Huur hechten wij grote waarde aan het flexibel en vlot repareren van onze huurauto’s.Daarbij komt dat wij onze schadelasten zo laag mogelijk willen houden. Voor ons is kwaliteit en eenzo kort mogelijke stilstand van onze huurauto’s van groot belang. Al deze vereisten en een goedekwaliteit vinden wij bij RS-restyling terug. Zelfs schades waarbij wij soms onze bedenkingen hebben,kunnen toch nog vaak gerestyled worden!
RS-restyling staat bij ons voor Vakmanschap, kwaliteit en een vlotte service!

Sutherland

Sutherland

Schaaf mellema

 Schaaf mellema

De kwaliteit die RSrestyling biedt in combinatie met de vlotte service sluiten precies aan bij de bedrijfsfilosifie van Van der Schaaf en Mellema. Daarom kunnen wij RSrestyling van harte bij u aanbevelen.

 

 

 avatar

LAATSTE TWEET

Door: