Home
Prijzen
Particulier
Zakelijk
RS Hagelteam
Cursus
Referenties
FAQ
Racing Team
Over
Contact

TEL: 06 50 61 63 32
Bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur – 18:00 uur

Sponsoren
Sponsoren

Sponsoren

Sterc
Sterc Internet & Marketing

Sterc is het bureau voor Internet & marketing dat bestaat uit een team met enthousiaste vakidioten. Samen streven we er naar om mooie, gebruiksvriendelijke, technisch perfecte, zoekmachine vriendelijke en converterende site te maken.

Pro Fiber
Profiber

Wij hebben (race) kuipwerken en accessoires voor meer dan 10 populaire merken motoren in ons assortiment. Je kunt bij ons zoeken op product, merk of doorzoek de gehele website bij ‘zoeken’. Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt, stuur dan een e-mail of bel ons even. De kans is zeer groot dat we dan toch kunnen leveren wat je zoekt.

ChipsAway
Chipsaway

ChipsAway is een revolutionaire doorbraak in het herstellen van beschadigingen aan het lakwerk van uw auto, zowel voor beschadigingen door steentjes als krassen. Ook een gelakte bumper kan bijgewerkt worden.

Starko
Starko

Onze firma, Starko carrosserie- en constructiebedrijf BV te Kollum, is een dynamisch familiebedrijf met een rijke vaktechnische traditie van meer dan negentig jaar. Na een start als wagenmakerij met een voortzetting in de carrosseriebouw, is het nu al jarenlang werkzaam op het terrein van las- en constructiewerk.

Autoland van den Brug
Autoland v/d brug

De Van den Brug Groep is al sinds 1923 actief in de automobielbranche. Ook zijn we volledig thuis op het gebied van leasing en schadeherstel. Aangezien we al deze disciplines onder één dak hebben, kunnen we optimale oplossingen bieden voor alle mogelijke vervoersproblemen. Onze aanpak is persoonlijk: we gaan eerst met u in gesprek, denken met u mee en leggen u verschillende opties en keuzemogelijkheden voor. Bent ú tevreden, dan zijn wij het ook!.

Cobra
Cobra

Achter de naam Cobra Afbouwtechniek gaat een vrij jonge onderneming schuil, die als het ware opgebouwd is uit twee andere afbouwbedrijven. Circa 5 jaar geleden zijn Leo en zijn broer Peter gestart met een eigen bedrijf onder de naam R&R Montage, waarbij de twee R’s staan voor hun achternaam. Ons bedrijf is gespecialiseerd in binnenafbouw. We hebben ruime ervaring in het afbouwen van woningen, kantoren, ziekenhuizen en theaters

Young Living
Young living

…. een eigentijdse woonwinkel met een jonge frisse uitstraling….Doelstelling is binnen een kleiner budget een fraaie inrichting te crëeren, waarbij uiteraard de kwaliteit niet uit het oog wordt verloren!

Woudstra
Woudstra bouw

U vindt bij ons alles op het gebied van van bouwmaterialen en houtbouwmaterialen voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Alles is op voorraad aanwezig en onze klanten bestaan uit particulieren, “doe -het-zelvers” maar ook aannemers en klusbedrijven. Zij kunnen bij ons voor alles terecht en wij kunnen snel leveren. Doordat wij grootschalig inkopen en diverse partijen opkopen, kunnen wij altijd met scherpe prijzen leveren.

Combi Service Noord
Combi service noord

Wij als Combi Service Noord kunnen voor u nieuwbouw en verbouw realiseren.

Duty Cases
Dutycases

Dutycases is als producent van flightcases actief op de markt van duurzame verpakkingsoplossingen. Sinds 1995 combineren we doorgedreven knowhow met een sterk gespecialiseerde werkwijze en een passie voor het vak, om voor elk verpakkingsvraagstuk de juiste en meest passende oplossing te vinden. Elke flightcase die bij ons naar buiten rolt, is dan ook op maat gemaakt en sluit perfect aan bij de wensen van de klant én de gebruikssituatie.

MS-Stainless
M.S. STAINLESS

De M.S. STAINLESS INTERNATIONAL GROUP levert roestvaststaal componenten, die worden toegepast bij de vloeistofopslag, de vloeistofverwerking en het vloeistoftransport in de voedings- en genotmiddelen, de pharmaceutische, de lichte chemische- en analoge industrieën. 60% van haar afzet gaat naar machine- en apparatenbouwers, die investeringsgoederen produceren t.b.v. deze sectoren

Pool
Pool Hifi Video Centre

…is dè beeld- en geluidszaak van het Noorden met een zeer ruim aanbod op het gebied van beeld en geluid. Bent u op zoek naar kwaliteit, service en eerlijk advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Stap gerust eens binnen in onze winkel in Surhuisterveen.

Uitdeukwinkel.nl
Uitdeukwinkel.nl

Welkom bij de uitdeukwinkel.nl nadat ik zelf altijd problemen had om de juiste benodigheden voor het uitdeuken zonder spuiten te vinden in Nederland ,en elk klein stukje gereedschap van verschillende leveranciers moest bestellen ,heb ik besloten om uitdeukwinkel op te zetten. Een winkel voor de proffesionele uitdeuker maar ook voor starters ,alle producten in deze webshop zijn in de praktijk getest en werken echt

De Flexibele Makelaar
De Flexibele Makelaar

Makelaardij De Flexibele Makelaar Surhuisterveen zich in als verhuurmakelaar. Voor zowel voor bestaande- als nieuwbouw in heel Noord Nederland kunt u bij NVM-makelaardij De Flexibele Makelaar Surhuisterveen terecht. NVM-makelaardij De Flexibele Makelaar Surhuisterveen stelt zich zo flexibel mogelijk op. Wilt u bijvoorbeeld een starterswoning of zoekt u een woning met aanpassingsmogelijkheden? De Flexibele Makelaar Surhuisterveen gaat graag met u om tafel en bekijkt samen met u de mogelijkheden.

M&H Autoschade
M&H Autoschade

Het adres voor al uw schade, restauratie en spuitwerk.

Auto Oostra
Auto Oostra

Auto Oostra is uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met 5 medewerkers. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van auto´s in de prijsklasse van ongeveer € 5000, – tot € 17.500,- . Het doel van Auto Oostra is samen met de klant opzoek te gaan naar een passende occasion en de klant tevreden te stellen en een vertrouwd gevoel te geven, zodat deze ook over een aantal jaren opnieuw langs komt!

Unyk Teamsport
Unyk Teamsport

Op zoek naar unieke sport-/clubkleding? Dan ben je bij Unyk.nl aan het goede adres. Wij maken de sport-/clubkleding zoals jij dat wilt, geheel naar eigen ontwerp. Ook is het natuurlijk mogelijk om ons je teamkleding te laten ontwerpen. Dit alles gebeurt door middel van de zogenaamde sublimatietechniek; een opdruk die niet op de oppervlakte van de stof zit maar als het ware in de stof opgenomen is en hierdoor ook nog eens uiterst wasbestendig is. In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders hanteren wij voor deze speciale aanmaak kleding een korte levertijd en geen minimum aantallen. Wij zijn gespecialiseerd in teamsporten, zoals voetbal, volleybal, korfbal, handbal, hockey, basketbal, wielrennen, etcetera.

Autobedrijf Boelens
Autobedrijf Boelens B.V.

Samen met een team van enthousiaste collega’s staat Harm Boelens klaar de service te verlenen die u mag verwachten bij aankoop van een auto. Autobedrijf Boelens B.V. biedt u een gedegen advisering, een correcte afhandeling en een uitgebreid after-sales programma

AJ Catering
A.J. Catering & Meer

A.J. Catering & Meer is een onderneming die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening. Aandacht voor detail en presentatie is naast een uitstekende kwaliteit het sleutelwoord voor onze onderneming. Van catering van feesten en partijen, bezorgen van hapjes & salades aan huis, een barbecue, High Tea, tot het verzorgen van een verrassingsontbijt of origineel cadeau.

Thijs Zwart
Thijs Zwart Horeca Tapservice

Thijs Zwart Horeca Tapservice is gespecialiseerd in het leveren van diensten en producten aan bedrijven in de horeca. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met het periodiek reinigen van tapinstallaties en tevens kunt u bij ons terecht voor het huren en kopen van verschillende producten voor het organiseren van feesten en partijen.

Van der Velde verzekeringen
Van der Velde Verzekeringen

Een goede verzekering is best wat waard. Natuurlijk wilt u een zo voordelig mogelijke verzekering met de meest optimale dekking. Dit geldt voor uw aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering, uitvaartverzekering, opstalverzekering, brandverzekering, autoverzekering, motorverzekering en natuurlijk ook uw ziektekostenverzekering. Van der Velde Verzekeringen heeft al deze verzekeringen tegen zeer goedkope tarieven.

RS Restyling
RS ReStyling

Als u een deuk in uw auto heeft gaat u naar het autoschadebedrijf bij u in de buurt om de deuk te laten repareren. In de meeste gevallen gebeurt dit op de traditionele manier die inhoudt dat de deuk wordt geplamuurd, geschuurd en daarna van een nieuwe laklaag wordt voorzien. Deze reparaties zijn vaak duur of, ingeval het betaald wordt door de verzekering, kost het u uw eigen risico. Uitdeuken zonder spuiten is de oplossing voor deze vervelende schades en bespaart u veel geld. Het is namelijk aanzienlijk goedkoper dan het traditioneel laten herstellen van uw auto.

RS Racing

RS Racing Home
Kalender 2012
Sponsoren
Het team
Media
Race verslagen
BMW S1000RR
Club 100

Sponsor RS Racing

Alles rechten voorbehouden rs-restyling | Uitdeuken zonder spuiten | Disclaimer | Sitemap