Home
Prijzen
Particulier
Zakelijk
RS Hagelteam
Cursus
Referenties
FAQ
Racing Team
Over
Contact

TEL: 06 50 61 63 32
Bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur – 18:00 uur

RS Racing Home
Over RSracing

Hallo motorsport vrienden

Het seizoen 2011 ligt weer achter ons, een seizoen waarbij we voor het eerst uitkwamen in een nieuwe klasse met een nieuwe motor, namelijk de KNMV Supercup 1000 op de BMW S1000RR. De start van het seizoen begon met een 7de plaats en hierbij bleek al snel dat een top 10 klassering, waar we op hadden ingezet, een niet onmogelijke doelstelling was. Na de 2de race op Assen met een 2de plaats en de twee 1ste plaatsen in Oschersleben werd deze doelstelling al stiekum bijgesteld naar een top 3 klassering. Uiteindelijk, na 5 overwinningen van de 9 races, bleek dat de keuze voor deze nieuwe klasse en motor een juiste was. Het kampioenschap werd namelijk binnengehaald.

Na een mooi kampioensfeestje zijn we echter al snel weer begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2012. De honger naar meer (Dutch Superbikes) was in ieder geval erg groot, en dus begon de zoektocht naar de benodigde sponsoren. We zijn blij te kunnen melden dat deze honger gestild is, want komend seizoen zal team RS Racing uitkomen in de hoogste klasse van de Nederlandse motorsport, de Dutch Superbikes!

De voorbereidingen zijn nog steeds in volle gang, er is een nieuwe trailer aangeschaft, pitbox inrichting aangeschaft en ook de motor is aangepast met een nieuw datasysteem en zijn er de nodige veranderingen doorgevoerd.

Het beloofd weer een heel mooi seizoen te worden waarbij we ongetwijfeld het team zullen zijn met het kleinste budget maar met het grootste enthousiasme.

Uiteraard zullen de sponsoren ook dit seizoen weer een uitnodiging krijgen voor een kijkje achter de schermen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

RS Racing

RS Racing Home
Kalender 2012
Sponsoren
Het team
Media
Race verslagen
BMW S1000RR
Club 100

Sponsor RS Racing

Alles rechten voorbehouden rs-restyling | Uitdeuken zonder spuiten | Disclaimer | Sitemap